Tävla om kalaspaket från Rabauke!

 
Tävla hos Retrolovers rockabillyblogg om ett kitschigt kalaspaket från Rabauke
 
 
Nu är det dags för en tävling i bloggen. Denna gång är tävlingen sponsrad av Rabauke, en webbshop med inredningsprylar som hämtar inspiration från 40 till 70-talet. Deras slogan är ”Det var snyggare förr!” och det finns cirka tusen saker på deras hemsida som jag vill ha. 
 
Det du kan vinna är ett kalaspaket med cupcakeformar och matchande tårtpapper. Du får välja mellan kalaspaketet Spaceboy som har rymdtema eller Dolly Girl som känns retro med rutigt papper med röda rosor på. Kitschigt, roligt och snyggt. Dubbel vinstchans med andra ord eftersom det är två vinnare som vinner varsitt kalaspaket. 
 
För att tävla ska du: 
 
* Berätta vilket kalaspaket du vill vinna och varför.  
 
Det är allt du behöver göra! 
 
För extra vinstchans: gilla Rabauke på Facebook och dela tävlingen på din blogg/din Facebook. Använd då gärna bilden och texten ovan. Skriv i kommentaren vad du har gjort! 
 
Tävlingen pågår till lördagen den 19 oktober klockan 23:00. Lycka till! 

31 reaktion på “Tävla om kalaspaket från Rabauke!

 1. Karolina

  Jag skulle vilja bli ägaren till kitet med spaceboy.När jag ser tårtpapper pirrar det till lite i mig för tårtpapper för mig betyder bland annat scrapbooking. Brukar pryda mina layouter med tårtpapper, skitläckert!

  Just denna som är rymdinspirerad passar passar som handen i handsken till en sida jag tänkt göra med min fars Cadilliac från 1957 där man kan se liknelserna mellan bilens fenor och fascinationen för rymden som var så stor då =)

  Svara
 2. EA

  Vilken sort spelar mindre roll
  för när jag bakar då går det troll.
  Men kanske Spaceboy kan hjälpa mig
  så att mina vänner vill komma och fika med denna tjej.

  Svara
 3. Johan

  Ett spaceboypaket skulle vara helt perfekt så att jag och sönerna kan mysa till det och baka coola cupcakes.

  Svara
 4. Carolina dagsberg

  Ååhh min systerdotter fyller ett och hon älskar nickenyfiken i rymden. Så spaceboy hade varit cool att ge henne

  Svara
 5. Jenny

  Dolly girl passar mig perfekt! Som nybliven 30 åring med rockabilly i blodet hade detta passat mitt 30 års kalas med raggartema perfekt :)

  Svara
 6. charlotta hellström

  Oh tänk att få baka cupcakes i Dolly Girl formar och duka upp riktigt snyggt i blomgulligt rosa och fira att jag är den jag är och står för det. För jag älskar det lite kitchiga, det lite udda och att baka.
  Med vänlig hälsning
  Charlotta

  Svara
 7. Malin Strandberg

  Ohhhhh vill vinna Dolly Girl så att jag kan bjuda min älskade vän Carolyn på ett riktigt cup Cake kalas i höst!!! Så snyggt!!!!!!

  Svara
 8. Malin Strandberg

  Ohhhhh vill vinna Dolly Girl så att jag kan bjuda min älskade vän Carolyn på ett riktigt cup Cake kalas i höst!!! Så snyggt!!!!!!

  Svara
 9. maria ringstedt

  Om jag hade äran att vinna skulle jag välja Spaceboy för min dotter fyller år snart och hon älskar rymden.

  Svara
 10. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag skulle vilja ha Dolly Girl. Så fint och passar perfekt till dom cupcakes jag brukar göra. Matchar även dom röda rosor jag brukar vika av servetter. Skulle bli så snyggt på bordet:-)
  Ha en fin vecka!
  Malin

  Svara
 11. Matilda

  Är meed :)

  Vill vinna ”Spaceboy”. Skulle använda det söta setet till att fira när lillebror äntligen kommit ut ur magen :) Vet att storebror skulle bli förtjust iaf ;)

  Kram Matilda

  Svara
 12. sara

  Denna tävligen får man ju se till att vara med i!
  Jag skulle vilja vinna Dollygirl, så kan jag bjuda mina vänner på en filmkväll med massa cupcakes och/eller tårta :)

  Svara
 13. Frida

  Åh! Jag hade helt klart bakat mycket godare cupcakes om jag finge göra dem i de härliga spaceboys formarna!

  Svara
 14. Ulrica

  Det VAR verkligen snyggare förr!
  Dolly Girl får väldans gärna hamna hos mej
  då blir det dunderkalas för en älskad liten tjej!
  Ska vara ärlig och berätta att jag aldrig hälsat på hos dig tidigare utan halkade hit via en tävlingslänk… Verkar vara en supermysig blogg. Retro är helt rätt och nu måste jag läsa vidare! Ha en skön onsdag!

  Svara
 15. Jessica

  Med Dolly gilr skulle jag duka upp till ett hejdundrandes kalas för min mamma som fyller år nästa vecka! Det är hon värd! :)

  Svara
 16. Linn

  Jag vill – jag vill, jag vill, jag vill! – vinna Spceboy-paketet. Då skulle jag bjuda min sci fi- och rymdälskande vän på kalas och då troligen lyckas övertyga honom om att det faktiskt ÄR kul att fylla år. Även om man är över 40.

  Svara
 17. Josefine

  Jag vill vinna spaceboy! Jag skulle baka goda cupcakes i formarna och ge till min pojkvän när han fyller år, rymdtemat passar perfekt eftersom hans favoritfilm är star wars!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>