Tre sorters cupcakes och en namnfest

Leos namnfest ägde rum en solig lördag hemma hos oss. Endast de närmsta släktingarna var bjudna, och bara en enda vän (som egentligen är mer som en familjemedlem eftersom jag känt henne mer än halva mitt liv). Jag hade bakat över 40 cupcakes med tre olika smaker: choklad, sockerkaka med hallonsylt samt mjuk pepparkaka. 
 
 
Alla cupcakes dekorerades fint med små nallar och rymdskepp av finaste systrarna. Själva papperställningen fick jag i födelsedagspresent av en fin vän, men formerna och tårtpappret nedan är från Rabauke
 
 
Mina cupcakes var ruskigt goda kan jag avslöja! Chokladen gick åt som smör, jag hann inte ens smaka en själv.
Vi bjöd också på massor av mat som jag och världens bästa svärmor hade lagat. 
 
 
Som pricken över i:t serverades kaffe och två tårtor. Först en enorm glassbomb som min mamma hade slängt ihop. Och sedan en mycket speciell tårta. 
 
 
En lejontårta! Hur fin är den? Kalle heter tårtgeniet och du kan se fler av hans saker här: Happy Hurtigs
 
 
Tyckte tårtan var lite lik Leo på något sätt! Så himla söt. Och glassbomben med tre sorters glass och frusen grädde var bara gudomlig. 
 
 
En riktigt fin dag! Leo blev så omtyckt av alla, buren överallt, fick så fina presenter att det inte var sant och firade dagen med att sova massor eftersom han blev trött av alla intryck. Jag och Kristofer höll i ceremonin och Leo fick två underbara gudmödrar (faddrar), ett vackert tal och en fin sång av min skönsjungande vän AnnaMy
 
Så himla lyckat! Tack till alla som kom och förgyllde vår dag, och tack till alla som hjälpte till på något sätt, det var guld värt. Om det är några föräldrar som är nyfikna på cermonin eller upplägget så är det bara att fråga i kommentarsfältet. Puss på er! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

4 reaktion på “Tre sorters cupcakes och en namnfest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>