Vilket rekord!

Vilket rekord! Välkommen hit alla besökare. Ni har slagit min tidigare all time high, och nu sitter jag här med en kopp te och pirr i magen. Så himla kul! Om ni hittade hit av någon anledning, att ni t ex fick höra att jag har svaret på hur man får iPhone-batteriet att hålla hela dagen (man använder inte telefonen helt enkelt) så berätta gärna! 
 
Men hörni, det är min födelsedag förrän i januari – så vi gör om det här då va? 
 

 
Retrolovers rockabillyblogg kallas den här bloggen. Jag skriver om lite allt möjligt från retro till vintage till loppis till pinupfrisyrer till pyssel till livet som morsa till kitschig inredning till smink till rockabilly. Och ni är välkomna in! 
 
Translation: All time high today in visitors on my blog! Thanks you guys. Means a lot to me!

14 reaktion på “Vilket rekord!

 1. Désirée

  Jag har följt dig ett tag, både bloggen och Instagram.
  Vi delar klädsmak och stil samt att jag tycker att du verkar ödmjuk och trevlig.
  Keep the good work working!
  Hälsningar från Linköping.

  Svara
  1. Retrolover

   Tack för info! Har hört så övervägande negativt om Emmy design så vet inte riktigt om jag vågar beställa. Vad har du för erfarenheter från dem? Bra/dåliga? Och förresten – gillar din blogg med! Kram

   Svara
 2. Emma

  Hittade hit pga av ditt hår! Haha :D sen att du var både rolig och verkar vara så snäll och ödmjuk och ärlig + inspiration både stylemässigt och irtedningsmässigt gjorde att jag sparade din blogg på telefonen! :)

  Svara
  1. Retrolover

   Va, på grund av mitt hår? Haha hur då, sökte du på något speciellt? Oj tack för berömmet och tack för att du kommenterar så ofta, det betyder mycket! Kram fina du

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>