Vinnare av kalaspaketen från Rabauke

 
Nu har jag valt två vinnare av det tjusiga kalaspaketet från Rabauke
 
De som vann kalaspaketen Spaceboy och Dolly Girl hade de här motiveringarna:
 
”Jag vill – jag vill, jag vill, jag vill! – vinna Spceboy-paketet. Då skulle jag bjuda min sci fi- och rymdälskande vän på kalas och då troligen lyckas övertyga honom om att det faktiskt ÄR kul att fylla år. Även om man är över 40.”
 
”Oh tänk att få baka cupcakes i Dolly Girl formar och duka upp riktigt snyggt i blomgulligt rosa och fira att jag är den jag är och står för det. För jag älskar det lite kitschiga, det lite udda och att baka.”
 
Grattis till Linn och Charlotta! Mejla mig på retroloverblog@gmail.com så skickar jag hem kalaspaketen till er. Och till er andra – misströsta inte, det kommer fler tävlingar. 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>