Är det något du vill veta?

Eftersom jag är helt fast i fönsterrenoveringar och jobbrelaterade saker och bebis som kryper iväg på äventyr just nu så tänkte jag att vi passar på att hålla en liten frågestund. Är det något du vill veta?
Hur jag fixar mina pincurls? Vad tusan rockabilly är? Vad jag jobbar med? Mina innersta drömmar? Hur mitt sovrum ser ut? Vad mitt bästa sminktips är? Ja, vad som helst? 
 
Mejla i såna fall till retroloverblog@gmail.com eller ställ frågan direkt i kommentarsfältet så svarar jag! Ni har till på fredag vid midnatt på er att fråga. Go!
 

 
Translation: Q & A! Anything you wanna know? Send me an email or ask me in the commentary field and I’ll answer! 

9 reaktion på “Är det något du vill veta?

 1. Frokenloppan

  Lite frisyrtips hade varit roligt och läppstiftstips är alltid bra:) Jag är lite nyfiken på ditt vardagsrum eftersom jag gör om i mitt eget just nu:) Sen tycker jag det är så himla kul att höra hur folk träffade sin sambo, så det skulle jag vilja veta:D

  Svara
 2. Sara

  Hej och tack för en underbar blogg! Några saker jag undrar:
  Vad jobbar du med?
  Finns det något du ångrar i livet so far?
  Om man är 20 år och har absolut ingen aning om vad man ska utbilda sig till, har du några tips på hur man kan tänka? Hur kom du på vad du skulle plugga?

  Kram!

  Svara
 3. Jossan

  Hej!
  Undrar ifall du har några tips på vad man kan göra med luggen, något 50-60 tals inspirerat. Klippte lugg i torsdags så tar gärna emot lite tips om du har:)
  Kram Jossan

  Svara
 4. Johanna

  Hej.
  Jag har problem när jag ska sätta upp en bandana runt huvudet. Jag tycker det är väldigt snyggt men vet inte hur jag ska få den att stanna på plats. Så jag undrar hur du gör för att de ska stanna kvar och även hur man sätter upp den? :)

  Svara
 5. Ronja

  Älskar din blogg och det du gör. ger mig lite mod till att kanske själv starta en rockabilly blogg. Men har ju såklart en fråga till dig. Jag får verkligen inte ihop min rockbilly stil med kylan. hjälp vill va lika snygg som jag är på sommaren men det verkar nästan intill omöjligt? desperat rockabillybrud som vill va snygg året om. puss och kram :D

  Svara
 6. Karolin

  Enkla och snabba, övertydligt, frisyrer som man kan göra när barna står och drar en i bena. Och vad äter ni för mat? Vi har fastnat i samma maträtter, tips!?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>