Att ta sig upp ur ett svart hål

Det händer inte ofta, men det händer såklart. Precis som för alla andra. Ibland tar jag mig vatten över huvudet, missar alla passar och plockar upp bollen med händerna i eget straffområde. Satsar allt och vinner inte. Snubblar på mållinjen och faller ihop.
 
Efteråt tvivlar jag på mig själv. Skulle inte ha gjort så, borde tänkt efter, varför trodde jag att jag kunde, jag kan ju inte, ska inte våga så mycket i framtiden. Jag slickar mina sår, äter choklad och tittar på något som får mig att fly verkligheten för en sekund.
 
Men.
Jag reser mig alltid igen.
Revanschlust och envishet är det som driver mig. När jag reser mig igen får jag ju chansen att tävla igen och möjligheten att vinna igen. Och vet ni vad? Att vinna över sin egen rädsla – den segern smakar ännu bättre än choklad.
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu.

4 reaktion på “Att ta sig upp ur ett svart hål

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>