Bettie Page-dokumentär

 
Alla som känner till ordet pinuppa vet vem Bettie Page är. Skådespelerska, modell och en av pinupgenréns största influenser. Hon har fått en lugg uppkallad eftersig, den rundklippta femtiotalsluggen som jag själv hade när jag startat bloggen, the Bettie Bangs. Och hennes stil och pinupbilder kommer alltid att vara synonymt med det amerikanska femtiotal som jag gillar allra mest. 
 
På fredag kommer Betties dokumentär att ha premiär i New York, USA. Den heter Bettie Page Reveals All: The Authorized Biography och är den första, och enda, auktoriserade dokumentärfilmen om ikonen. Min enda fråga är: NÄR KOMMER FILMEN TILL SVERIGE? 
  
 
Translation: Bettie Page reveals it all is something I really look forward to. This fashion icon, actor and Queen of pinups has, and will always be, a great influence of mine. The premiere is on Friday in New York. The only question is: WHEN DOES IT REACH SWEDEN?

5 reaktion på “Bettie Page-dokumentär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>