Drömmorgon med Underbara Clara

Igår var jag bjuden på en drömmorgon på Saltå Kvarn. Det var Underbara Clara och Annakarin Nyberg som föreläste om digitalt entreprenörsskap. Själva föreläsningen var verkligen ruskigt intressant och handlar om hur man kan ta sin blogg från hobbyverksamhet till företag. Något som jag verkligen blev inspirerad av! 
 
 
Jag tycker Saltå Kvarn gör ett grymt jobb som samarbetar med en så bra förebild som Underbara Clara. Sedan är jag såklart alltid ett fan av ekologiska alternativ, och vi fick en hel goodiebag med oss hem efter föreläsningen. Alltså fick jag en drömmorgon även imorse när frukosten blev såhär god! 
 
 
Tack Underbara Clara, Annakarin Nyberg och Saltå kvarn för en fin morgon och massor av inspo! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

6 reaktion på “Drömmorgon med Underbara Clara

 1. Jennie

  Hej!
  Jag misstänker att vi kan vara grannar :)
  Härlig blogg du har. Och så önskar jag att jag visste hur man bar sig åt för att fixa din tuffa, snygga rockabillystil. Grymt fint!
  Mvh
  Jennie

  Svara
  1. Retrolover

   Åh vad kul Jennie! Hammarbyhöjden är ju grymt att bo på. Det finns massor av guider i min blogg om hur man fixar rockabillystil, så kör hårt :) Kram!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>