En sailor-outfit och röd bandana

I lördags skulle jag på klubb och fira min systeryster Camilla som fyllt år. Jag förberedde mig genom att ta på mig det snyggaste jag vet: en sailor-outfit komplett med röd bandana och röda Converse (de sistnämda är inte med på bild). 
 
 
Inte för att skryta (eller jo lite för att skryta) men jag fick napp. Två napp till och med. Jag gick hem och sa helt kaxigt ”den här trötta småbarnsmorsan är fortfarande attraktiv på marknaden” till Kristofer. Hehe!
Och då, som många andra dagar, blir jag så glad när K inte alls blir svartsjuk eller orolig, utan bara säger ”men såklart, du är ju jättevacker”. Bästa. 
 
 
Hade en sån där kväll när man dansar non stop, larvar sig jättemycket, skrattar hela tiden och älskar livet. Och Camillas vänner var såklart förbaskat trevliga hela bunten. En grym lördagskväll!
 
Kjol gammal från H&M, topp från Tradera, örhängen Kitsch.se och bandana second hand. 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

12 reaktion på “En sailor-outfit och röd bandana

  1. Johanna

    I onsdags kväll var jag på en väldigt trevlig tillställning här i stan, ett gäng driftiga kvinnor hade ordnat en tjej kväll i 50/60-tals anda med god mat, goodibags, make up tips, frisyr tips och det hela avslutades med modevisning av fina klänningar.

    Kändes lyxigt att gå ut & äta en onsdag bara så där ihop med en väninna och titta på fina kläder.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>