En vintageblogg?

Ibland tänker jag på att vissa begrepp är i betraktarens öga. Jag har hört min blogg beskrivas som ”ingen riktig vintageblogg” eftersom jag ”bara handlar på second hand då och då”. Jag har också hört min blogg beskrivas som ”en av de största vintagebloggarna i Stockholm”.
Så då är kanske frågan: Driver jag en vintageblogg, eller gör jag det inte?
Svaret är förstås: Det spelar såklart ingen roll.
Jag är den jag är, fullt ut. Jag handlar både retro, vintage och en del repro. Och vad folk kallar min blogg är inte så viktigt. Jag har valt att skriva att min blogg handlar om ”en gnutta vintage”, eftersom det är hur jag ser på saken, men hur andra ser min blogg är förstås upp till dem.
Det viktigaste är att jag är mig själv. Inte försöker vara någon annan, utan är stolt över den jag är. Och det är jag idag, himla skönt!
Puss på er alla fina!
Hårblomman vann jag nyligen från Johannas rockabilly.
Translation: Click on the Google translate bar. 

8 reaktion på “En vintageblogg?

 1. Fröken Kärolajna

  Så tråkigt att det ska behöva gnällas så! Antagligen bottnar det i vanlig svensk avundsjuka!

  Du är du, och det kan ingen annan bli bättre på och inte heller ta ifrån dig!

  Heja dig!

  Stor kram

  Svara
 2. Jess

  Åter igen måste jag säga att jag är så STOLT över dig! Över hur långt du har kommit, både med dig själv och med allt du tar dig an, och hur mycket du har lyckats med och du kommer fortsätta att lyckas med <3
  Jag älskar att ha dig som vän min finaste Johanna. Klokare, roligare, snällare och mer omtänksam människa finns nog inte. Puss på dig!!!

  Svara
 3. Johanna

  Så länge du är nöjd med ditt bloggande så är ju det som absolut det viktigaste anser jag.
  Återigen tack för en rolig, inspirerande och vardaglig blogg, jag ser alltid fram emot att läsa dina ny inlägg.

  Svara
 4. Désirée

  Människan har ett starkt behov av att kategorisera och blir därför lite nervösa när de inte kan stoppa in någon eller något i en exakt mall.
  Bra att du förstår att det inte spelar någon roll vad din blogg blir kallad!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>