För ett år sedan…

För ett år sedan… 
 
Så firade bloggen ett år! 
 
 
Foto: JenHell.
 
Jag berättade en hemlighet för er som jag inte hade vågat berätta tidigare. Nämligen att det låg en liten avokadostor bebis i min mage. 
 
 
Mitt punkband gick in i studion och spelade in vår demo. Tyvärr så blev det inte mer än så eftersom jag fick prioritera bort musiken när jag blev mamma, men det var himla kul. Och musiken finns ju alltid kvar där och väntar. 
 
 
Sådär ser man ut efter en heldag i studion. Rufsig, hålögd och chipsmätt. Och väldigt glad.
 
 
Saknar verkligen killarna som lirade i mitt band. Trevligare folk får man leta efter! 
 
Vi hade vår första bloggträff på Sivletto. Jag, gravid och storbystad, kunde äntligen ha en av mina favoritklänningar, en rutig vintageklänning från femtiotalet. Så fin! Måste hitta en sömmerska kunnig inom vintage som kan sy in den åt mig så den passar jämt. 
Vi hade en trevlig dag, fick smarrigt fika och pratade om allt mellan himmel och jord. Bloggträffen blev en hit som jag tycker vi gör om igen! Visst? 
 
 
Jag och Kristofer renoverade vår första gemensamma lägenhet…
 
 
…och flyttade äntligen in! I slutet av november, innan jul, till min stora lycka. När jag inte jobbade så smidde jag lägenhetsplaner och fixade juldekorationer. 
 
 
Jag klippte mig såklart hos Retroella… 
 
 
…och kände mig lika tjusig som vanligt. Bästa frissan i stan! 
 
 
Kort sammanfattning: renovering, demoinspelning, bloggträff, graviditet, flytt och heltidsjobb. November var helt enkelt förra årets stressigaste månad. Och en av de roligaste!
 
Nu är vi ju snart framme vid 2års-jubiléet för bloggen. I år har jag bland annat skaffat en digitalkamera, fått bebis, blivit skribent och åkt till New York. Måste nypa mig i armen lite för allt kul som händer, och mycket av det händer för att ni finns och för att ni läser. Puss! 
 
Translation: My November last year. 

7 reaktion på “För ett år sedan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>