Jag är med i lokaltidningen!

 
Ett bekant ansikte dök upp när tidningen Mitt i Söderort landade i min brevlåda idag. Mitt eget! En himla trevlig reporter och en superduktig fotograf fikade hemma hos mig en torsdag. Jag bjöd på köpekakor och berättade bland annat varför jag började intressera mig för den här stilen, vad rockabilly är för mig och varför jag tror att det är populärt. Reportaget kommer att publiceras online snart, till dess får ni (som inte får tidningen) en liten bild på hur det ser ut. 
 
 
Translation: I’m in our local newspaper today! It will be readable soon, but alas – in Swedish only. I promise you english-speaking readers that if I ever give an interview in english, you’ll be the first to know. Xoxo! 

6 reaktion på “Jag är med i lokaltidningen!

  1. Jennie

    Nej men gud så sjukt det blev nu, jag som bor mitt emot OCH sitter hemma och pluggar många dagar i veckan, såg när dessa bilder togs! Ja inte så att jag spionerade, utan mer att jag satt med ögonen ditåt och såg när det blixtrade, haha! Så roligt:) Världen är så liten och ibland är den helt knäpp också. Ska läsa reportaget när jag klarat av min förbannade projektledningstenta.. Tidningen ligger ju här :)
    /Jennie

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>