Jeans med hög midja och pastellblått hår

Nu var det ett tag sedan jag skrev! Helgen har gått i en rasande fart med fika, fest och fix. Igår kväll var jag ute igen och åt på Mamas & Tapas på Kungsholmen (väldigt gott men också väldigt dålig service). Därför passar jag på att visa outfiten jag hade på mig i torsdags! 
 
 
Ett par jeans med hög midja som jag hittade på Myrorna för en tid sedan. Det var en sån där historia när man tänkte ”nej, de kommer aldrig passa” men…så gjorde de det! HURRA.
 
 
Till er som undrar hur det har gått med håret: Efter 15 balsameringar och inpackningar så ser jag mer grå än pastellblå ut. Jag vill inte tvätta håret fler gånger nu så det får bli någon kreativ hårlösning på jobbeventet imorgon!  
 
Och hörni, I wish att jag kunde gå runt med knasiga hårfärger på mitt kontor, men tyvärr så funkar det inte riktigt så i min bransch. Det är kavaj och proper som gäller, så då får man anpassa sig efter det, men såklart göra sin egna twist av det för att inte förlora sig själv på kuppen. 
 
 
Linne gammalt från Gina Tricot, jeans från Myrorna, halsband från Becca Design och ballerinas från H&M. 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

3 reaktion på “Jeans med hög midja och pastellblått hår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>