Reportaget i Mitt i

Nu har intervjun med mig publicerats online. Så om ni är nyfikna på vad som gjorde att jag fick den här stilen, hur jag ser på rockabilly och varför jag tror att det är populärt kan ni läsa här: Med rockabilly som livsstil
 
 
Translation: The link is up, but like I’ve told you the interview’s in swedish. Next time! Xoxo.

7 reaktion på “Reportaget i Mitt i

  1. Emma - Blue Masquerade

    Nä men va roligt. ^^ Kul att det går att läsa på nätet, blev lite besviken när jag skulle kolla efter dig i söderort-tidningen som kom i min brevlåda, men då den va över Hägersten mm så va det inte samma artiklar i. :(

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>