Stringhyllan – från diskställ till bästsäljare

 
Det är konstigt hur fort saker förändras. För ett år sedan hade jag aldrig ens vågat skriva för Retrofolk.se, men nu är jag deras nya skribent. Mikael Söderlind, chefredaktören på Retrofolk, kommer med bra input och lär mig att tänka mer journalistiskt. Jag som tidigare mest skrivit skönlitteratur och nyhetsbrev för hemsidor får lära mig att skriva på ett helt nytt sätt. Lärorikt och jobbigt och spännande och kul och långt utanför min trygghetszon. Men om man aldrig vågar göra något svårt så blir man ju aldrig bättre som ni säkert vet. 
 
Här kan ni läsa texten: Stringhyllan – från diskställ till bästsäljare. Hoppas ni gillar! Och tack igen för all pepp jag fick kring förra texten. Ni är en stor del i att jag vågar pusha mig själv att göra det här läskiga och häftiga. Puss! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

En reaktion på “Stringhyllan – från diskställ till bästsäljare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>