Winter is coming…

Winter is coming. Ja, ni har rätt, det är ganska givet att vintern dyker upp snart. Men jag ville också citera en av mina favoritserier Game of Thrones. Dagens outfit är nämligen GOT-inspirerad, lite skogsrå möter White Walker, tycker ni inte? Den här gången tyckte jag att hårfärgen fastnade bättre på bild, det är liksom blå-lila-silvrigt. Vinterkyla och amerikansk grannie på samma gång. 
 
 
Vissa av er känner säkert igen min gamla klänning från Topshop som jag ägt i evigheters evighet. Jag köpte den dyrt, men den har hållit för tågluffar, sena kvällar på Debaser, pickinick och för vinterliknande novemberdagar. 
 
 
Som en virvelvind lockar jag mina offer djupare in i snöstormarna där jag dricker deras blod och lever i syndfull evighet. 
 
 
…eller så är jag mitt vanliga glada jag fast med grannie-hår. Vem vet? 
 
Pastelligt hår med färg från Bluefox, gammal klänning från Topshop och nytt rosdiadem från Becca Design
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

4 reaktion på “Winter is coming…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>