Årets mål 2014

Det här med att skriva nya mål är något som jag ser fram emot varje årsskifte. Ni som har följt mig länge vet att jag och några tjejkompisar träffades i januari förra året och skrev ner våra mål tillsammans. Sedan förseglade vi dem i ett kuvert och nu ska detta kuvert öppnas under buller och bång. Man får dela med sig av precis så mycket, eller så lite, man vill av vad som står där och vilka mål man har. Det här är något man gör för sin egen skull. 
 
Många av mina mål är hemliga, men jag tänkte ändå berätta om några. 
 
Mål 2014:
-Börja ta körlektioner
-Få ordning hemma på riktigt, en gång för alla
-Fortsätta träna, det mår jag bra av
-Komma ihåg att inte vara uppkopplad jämt utan ta lite lugna stunder då och då
-Bli en bättre skribent
-Leka massor med Leo och spendera tid med honom
-Bli ännu mer miljömedveten
-Förstå mig på det här med ISO och bländartal. Och inte nicka och le när snälla människor försöker förklara det för mig och säga ”ahaaa” fast jag ändå inte förstår. Det är något slags blockering i min hjärna, men jag tänker att under 2014 så knäcks koden och så blir jag en bättre fotograf på köpet 
-Njuta, skratta, älska och leva! 
 
Har ni några mål för 2014? Brukar ni sätta upp mål? 
 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

4 reaktion på “Årets mål 2014

    1. Retrolover

      Åhå! Nu ser jag varför våra mål kanske är så lika. Hade alltför många kommentarer att svara på så den här hamnade i en hög :) Alltid kul att inspirera någon, och du inspirerar ju mig för jämnan som du säkert vet <3

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>