Biokväll med the Hobbit 2

Ikväll är det win-win för vår lilla familj. De trötta småbarnsföräldrarna ska få gå på bio, ett av de nöjen som jag gillar allra mest. Och den lilla bebisen ska få umgås med en av hans absoluta favoritpersoner moster Camilla. Det är så kul att se hur glad han blir när han träffar henne varje gång, hur han ger henne en puss och börjar spritta i hela lilla kroppen av glädje. 
 
Vi ska se the Hobbit del 2: Smaugs ödemark. Ni som har följt bloggen länge vet att jag sågade Hobbit 1, men jag har hört från flera vänner att andra delen slår första med råge. Därför ska det bli spännande att se om jag också tycker att denna är bättre än den tråkiga buskis-varianten som ettan var. Jag, som innerst inne är en ultranörd som tokälskar fantasy, vill verkligen att det här ska vara bra. 
 
Men hur som helst blir en biokväll himla trevligt! 
 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

6 reaktion på “Biokväll med the Hobbit 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>