Bloggen firar 2 år!

Igår firade bloggen 2 år. Hipp hipp hurra! Tänk att jag fortfarande skulle blogga två år senare, det trodde jag aldrig när jag startade den. Bloggen var mitt lilla projekt där jag fick nörda ner mig lite extra i det jag älskar: rockabilly, retro, 50-talsklänningar, kitschig inredning, pasteller, pinupfrisyrer, massor med eyeliner, prickigt, svepande cirkelkjolar, bra filmer och en gnutta vintage. 
 
Tänk att bloggen blivit så stor och har hållit så länge. Nu tycker jag vi kör i minst 2 år till, eller hur?
 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

11 reaktion på “Bloggen firar 2 år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>