Hemligheten avslöjas!

 
*trumpetfanfar* NU är det äntligen dags att avslöja innehållet i den där goodiebagen som ni tävlar om i Julutmaningen! Vi har fått in helt fantastiska saker från flera sponsorer. Goodiebagens innehåll kommer bland annat från Candied Poison, Sivletto, Dots & Bows/Deathly Cute, El Bastardo och… 
 
…innehåller också årets finaste retrokamera från Kitsch.se – en analog kamera från Lomography.  
 
Kameran heter Diana F+ och är en reinkarnation av kultklassikern Diana från 60-talet; mellanformatskameran (120 film) som levererar underbara bilder med sin unika drömliknande signatur. Hur fin?! En dröm! 
 
Vi kommer att släppa fler detaljer om goodiebagen längre fram. Men en av er läsare kan alltså vinna denna drömkamera och mycket mer genom att vara med i Julutmaningen! Jag och Candy är gröna av avund, på riktigt. 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

2 reaktion på “Hemligheten avslöjas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>