Julutmaning 1: Julpynt

 
Här kommer årets första Julutmaning! Den lyder såhär: 
 
De allra flesta brukar pynta lite till jul, vare sig det är en enkel julstjärna eller tomtar och glitter i varje hörn. Har du börjat julpynta? Ta en bild på ditt favoritjulpynt hemma hos dig själv! Om du inte har något framme så ta en bild på julpynt som du gillar hemma hos någon annan eller på stan. 
 
Ni vet ju att jag och Malin julpysslade i retrostil nyligen, och mitt favoritjulpyssel är faktiskt våra tatuerade hjärtan i filt som vi gjorde då. Malin skrev den snygga texten, så hon ska ha en stor eloge! 
 
 
Meeeeen eftersom det känns lite fuskigt, för att ni redan har sett just det julpyntet, så bjuder jag på ett purfärskt julpyssel i leopard! Jag fick kläderna inslagna i leopardsilkespapper på Bettie Page Clothing i New York och sparade det såklart till pyssellådan. Nu har det förvandlats till smällkarameller och söta små paket att hänga i granen. 
 
 
Jag vek små kartonger i papp och slog in. Snörena är band från tröjor, ni vet såna där som butikerna sätter på för att tröjan ska hänga kvar på galgen. Jag klipper alltid av och sparar i min bandlåda. Återbruk på hög nivå! 
 
 
Smällkaramellerna dekorerades med bilder urklippta i papp och med paketsnören som jag också sparat från en tidigare julklapp. Min mormor gjorde alltid så, sparade de finaste omslagspapprena och snörena till nästa paket, och jag har tagit tillvara på den traditionen. 
 
 
Nu vill jag se ert favoritjulpynt! Kom ihåg att ni som är med i Julutmaningen kan vinna en fantastisk goodiebag vars innehåll kommer att avslöjas inom kort. 
 
Såhär är ni med:
Lägg upp en bild i er blogg (kom ihåg att länka till min och Candys blogg i inlägget, viktigt) och skriv sedan länken till blogginlägget i kommentarsfältet. Ni kan också Instagramma med hashtaggen #julutmaning. Ni har fram till julafton på er.
 
Åh vad pirrigt att se era bilder! Kreverar snart av nyfikenhet.
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

19 reaktion på “Julutmaning 1: Julpynt

  1. Eva Hästdahl

    Vilka underbara smällkarameller och paketen är så söta:) Förr brukade jag spara presentpapperen och snören, men slutade och vet inte varför. Kanske för att jag tycker det är så kul att köpa sådant själv :P
    Bra idé där att spara på banden från kläderna.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>