Julutmaning 3: Glögg

 
Glögg är en dryck de flesta dricker varm med russin och mandlar, hur dricker du din? Vad har du för dryckeskärl och har du något tips på en bra glöggdrink? Lägg upp en bild på glögg!
 
Jag tycker det nästan inte finns något som är mer jul för mig än glögg-lukt. Russinen kan jag däremot skippa, men skållade mandlar äter jag gärna till både frukost, lunch och middag. Såhär ser det ut när det dricks glögg i Hammarbyhöjden! 
 
 
Glögg för två serverad och klar. Tyvärr måste jag erkänna att jag inte orkade vänta på Kristofer utan svepte båda glögg-glasen med en gång. Så när frågan på hur jag dricker min glögg kommer upp så måste jag ärligt svara: jag dricker både min och andras. 
 
 
Så jag är helt enkelt inte att lita på när det kommer till glögg. Men vem kan egentligen anklaga mig när det är så förbaskat gott? 
 
Nu vill jag se hur ni dricker er glögg! Kom ihåg att ni som är med i Julutmaningen kan vinna en fantastisk goodiebag. Den innehåller godbitar från bl. a. Kitsch.seEl BastardoCandied Poison…och ännu mer! 
 
Såhär är ni med:
Lägg upp en bild i er blogg (kom ihåg att länka till min och Candys blogg i inlägget, viktigt) och skriv sedan länken till blogginlägget i kommentarsfältet. Ni kan också Instagramma med hashtaggen #julutmaning. Ni har fram till julafton på er.
 
En sak när det gäller Instagram: Ifall ni har Insta så kommer vi enbart att skriva ut ert namn där när vi sammanställer alla bidrag. Så om ni har blogg, passa på att lägg upp även där så får ni en länkning dit där bilden ligger. 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

7 reaktion på “Julutmaning 3: Glögg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>