Julutmaning 5: Julens outfit

 
Julens look innebär ju inte bara pepparkaksdräkt, lucianattlinne eller röd tomteluva. Hur klär du dig till jul? Har du någon outfit som du trivs extra bra i just nu eller som framkallar en julig feeling?
 
I förrgår fick jag möjlighet att klä upp mig lite när vi skulle ut en snabbis och köpa lite nödvändigheter. Jag valde att ha på mig julafton-kläderna, en liten smygpremiär såhär dan före dan före dan före dan före dan-nånting. 
 
 
Rutig vintageklänning från 50-talet och röd kofta. Såklart i kombo med den där röda bandanan som jag alltid lyckas slänga på mig i tid och otid. Precis min stil, vintage och rockabilly och retro i en salig blandning. 
 
 
Eftersom vi skulle iväg så ville Kristofer byta om från sin onepiece. Så han klev helt sånika in i outfit-plåtningen och gjorde allting ännu bättre. 
 
 
Världens sötaste bebis och en mysfarbror med mössa. Kristofers egen kommentar när han fick se sin bild: 
”Oj, jag ser verkligen ut som en sån där kille som skaffat flickvän och helt släppt allt och går runt hemma i skägg, onepiece och skitigt hår”. Haha!  
 
 
Vintageklänning från Vintagefabriken, kofta från El Bastardo och bandana second hand. 
 
EXTRA! Håll utkik här på bloggen, för inom kort avslöjar jag en riktig godbit ur goodiebagen du kan vinna om du är med i utmaningen! 
 
Såhär är ni med i Julutmaningen:
Lägg upp en bild i er blogg (kom ihåg att länka till min och Candys blogg i inlägget, viktigt) och skriv sedan länken till blogginlägget i kommentarsfältet. Ni kan också Instagramma med hashtaggen #julutmaning. Ni har fram till julafton på er.
En sak när det gäller Instagram: Ifall ni har Insta så kommer vi enbart att skriva ut ert namn där när vi sammanställer alla bidrag. Så om ni har blogg, passa på att lägg upp även där så får ni en länkning dit där bilden ligger. 
 
Nu vill jag se en julig look från er! Skriv länken i kommentaren så går jag in och kikar. 
 
Ps. Tack för alla jättefina kommentarer apropå att Leo är sjuk. Ni är verkligen BÄST. Puss på er! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

12 reaktion på “Julutmaning 5: Julens outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>