Julutmaning 6: Juldjur

 
Juldjur! Det är självfallet inte bara renen som är ett juligt djur – dekorera ditt husdjur eller ett djur du känner på juligt vis och ta en bild.
 
Jag har inga husdjur, även om jag verkligen vill ha ett. Jag och Kristofer har pratat om det men vi väljer att vänta till dess att Leo blir lite större. Därför har jag helt enkelt juldekorerat det enda djuret jag har hemma. 
 
 
Herr Flamingo såklart! Han fick en tärnelook så han matchade madame Ren. Högen av julklappar ser onekligen stor ut – det är mina föräldrar som har slagit på stort och gett mig många små klappar att öppna. Det är faktiskt bara ett fåtal till Leo, vi har valt att inte köpa så mycket till honom eftersom han redan har allt. 
 
 
Visst är han tjusig, herr Flamingo? Sedan har jag ett litet djur till. Ett gosedjur som alltid måste fram varje år. 
 
 
Mr Hankey the Christmas poo! Min gamla Southpark-favvo. Han sjunger julsånger och ser allmänt söt ut, så han måste alltid fram. Haha! 
 
Såhär är ni med i Julutmaningen:
Lägg upp en bild i er blogg (kom ihåg att länka till min och Candys blogg i inlägget, viktigt) och skriv sedan länken till blogginlägget i kommentarsfältet. Ni kan också Instagramma med hashtaggen #julutmaning.
En sak när det gäller Instagram: Ifall ni har Insta så kommer vi enbart att skriva ut ert namn där när vi sammanställer alla bidrag. Så om ni har blogg, passa på att lägg upp även där så får ni en länkning dit där bilden ligger. 
 
OBS! Vi skjuter på deadline till annandag jul så att ni har mer tid på er att göra de sista utmaningarna. Imorgon kommer jag och Candy att avslöja hela goodiebagens innehåll, så kika in då! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

13 reaktion på “Julutmaning 6: Juldjur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>