När man inte är jätteblond egentligen

När man inte är sådär jätteblond egentligen så är torrschampoot ens bästa kompis de två sista veckorna innan man kan färga utväxten igen. Jag väljer att vänta ett tag mellan gångerna för att inte slita alltför mycket på håret, blekning sliter oerhört. Men nu idag är det äntligen Retroella-dags! Min frisör som alltid förvandlar en från trött möss-bärare till fabulös retro-snygging. 

Farväl mössan! 

Ps. Jag har precis köpt fotoalbum och häftklamrar. Sjukt nöjd med mig själv att jag sparkat igång OrdningHemma-projektet. 

Translation: Click on the Google translate bar. 

2 reaktion på “När man inte är jätteblond egentligen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>