Premiär: Julutmaning med Retrolover och Candy!

 
Premiär för årets Julutmaning! I samarbete med burleskartisten och bloggaren Candy Dollheart har jag skapat en rolig Julutmaning till er läsare. Det går i korta drag till så att vi ger varandra och er en utmaning, och de som vill får vara med. Utmaningen kan till exempel bestå i att visa upp det julgodis man tycker mest om eller hur man juldekorerat hemma. Man tar egna bilder (viktigt) men man behöver självklart inte följa alla utmaningar till punkt och pricka, och man är med på hur många man vill. 
 
En julutmaning är inte något hetsigt där vi försöker bräcka varandra, utan bara för att visa hur vi firar jul! Men eftersom vi vill belöna er läsare så kommer vi att hålla en tävling där vinnaren får en kalasfin goodiebag. Den här goodiebagen kommer bli bästa julklappen och innehålla massa retroinspirerade godbitar. Eftersom lotterilagen säger att man inte får lotta ut vinster så kommer vi att utse en vinnare som fångar vårt öga lite extra. Därför är det såklart större chans att vinna om man är med på fler utmaningar. 
 
Totalt 6 julutmaningar kommer att komma upp innan jul. I slutet kommer vi att sammanställa era bidrag i ett lååångt blogginlägg och ange namn/länka till er. 
 
VIKTIG INFO OM JULUTMANINGEN:
Måste man ha blogg för att vara med och tävla? 
Nej, det går jättebra att mejla till mig på retroloverblog@gmail.com. Alternativt kan man lägga upp på Instagram under hashtagen #julutmaning. Vinnaren behöver absolut inte vara bloggare – alla har lika stor chans!
Måste man ta egna bilder?
Ja, det måste man. Allas bilder ska vara era egna. 
Ska man länka till er om man bloggar om julutmaningen? 
Ja. Alla bidrag som inte innehåller länk till både min och Candys blogg kommer tyvärr inte att ha tävlingschans. 
 
Första utmaningen avslöjas på onsdag! Är ni nyfikna? 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

11 reaktion på “Premiär: Julutmaning med Retrolover och Candy!

 1. Anonym

  Kommer nog vara med på några utmaningar :)
  Men det jag blev gladast för var nog att se ett sammarbete mellan mina två favorit bloggerskor!! :) ♥ kram

  Svara
 2. Jossan

  Hej, det där med utmaningarna låter väldigt spännande!
  Men jag undrar lite… Jag har en blogg men förstår mig inte på och har inte lyckats kunna länka någon gång:(
  Kan jag lägga ut bilderna på instagram istället även fast jag har en blogg?
  På instagram heter jag jossansdesign :)

  Kram Jossan

  Svara
  1. Retrolover

   Ja absolut! Använd bara hashtaggen #julutmaning så är du med. Kram! Ps. Såg att du också har blogg.se, det är den där lilla tv-rutan som du använder när du skriver inlägget för att länka i bloggen. Markera ordet du vill länka, klicka på tv-rutan och så skriver du in internetadressen i pop-up-rutan som dyker upp.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>