Sammanfattning av året

Här kommer en liten sammanfattning av året som har gått, och lite framtidsvisioner! 
 
Vad minns du mest från 2013? 
Den 4 april, dagen då Leo kom till världen. Bästa dagen i mitt liv, alla kategorier. 
 
 
Finns det något som du skulle ha velat gjort annorlunda? 
Egentligen vill jag aldrig ångra mig, för jag tror att allt man gör – både misstag och bra saker – har lett en till platsen man är på just nu. Och just nu har jag aldrig haft det bättre. Men om jag skulle ändra på något så skulle jag ha tagit mindre mammaledighet. Ett år är för lång tid när man är en rastlös arbetsmyra. 
 
Vad gjorde du som du är stolt över? 
Massor! Bloggen gick från knappt hundra följare på Bloglovin till över 400, jag kom i form igen efter graviditeten, jag vågade göra en massa saker som jag inte vågat tidigare, jag utvecklades som människa och blev mycket mer stabil och trygg i mig själv. Det här året så känner jag mig mer som mig själv än någonsin tidigare. Min arbete med min självkänsla har börjat nå ner i magen på ett helt nytt sätt. Och det är jag toppenstolt över! 
 
Reste du någonstans? 
Jag åkte till New York, denna gång med barnvagn och bebis. Både helknäppt och jätteroligt! 
 
 
Vad tittade du på?
Breaking Bad, och höll andan hela tiden. Bästa TV-serien jag någonsin sett. 
 
Vad lyssnade du på? 
Samma gamla saker som alltid. Jag är dålig på att upptäcka ny musik, jag lyssnar inte på radio och tittar inte på TV. För att jag inte är intresserad, helt enkelt. Men om någon har ett tips så jag all ears! 
 
Vad läste du? 
Jag, som är en riktig bokmal, har inte läst en enda bok sedan Leo kom. Jag kan helt enkelt inte koncentrera mig på att läsa längre, men jag hoppas att det kommer tillbaka den dagen jag får en längre semester. 
 
Mest otippat i år? 
Att tidningen Mitt I kom hit och gjorde ett reportage om min blogg. Oj vad stolt jag blev när tidningen damp ner i brevlådan! Min lilla bloggbebis som börjar knata runt på knubbiga små ben. Här kan du läsa reportaget: Med rockabilly som livsstil
 
 
 
Sak som du är mest förvånad över när det gäller 2013?
Det faktum att alla sa till mig och Kristofer vilken kris det var för förhållandet att få barn. Men vi har aldrig varit mer stabila och lyckliga, konstigt nog. Jag håller fortfarande andan och väntar på den där krisen, men hittills har den inte kommit. Säkert så är det för att vi snabbt upprättade en schysst balans i hemmet. Vi pratade massor innan Leo kom om hur vi ville ha det, och det har fungerat riktigt bra för oss. Aktiebolaget Bebis is still going strong. 
 
Vilka nya personer träffade du? 
Malin och Emma som jag föll för direkt. Himla bra människor! Och en massa fina bloggare och bloggläsare. Sedan har jag ju tekniskt sätt inte träffat Candy Dollheart, men oj vad jag gillar henne efter att ha mejlat med henne typ hundra gånger de senaste veckorna. 
 

Har du några mål inför 2014?
Jag har en hel lista över saker som jag vill åstadkomma. En sak jag kan avslöja är att jag vill skriva mer och utvecklas som skribent. En annan är att jag vill tatuera mig igen, ååååh som jag längtar! 
 
Vad vill du förändra till år 2014? 
Jag skulle vilja bli mer strukturerad, prioritera bättre och lära mig att säga nej till saker som jag inte hinner med. I perioder har det varit stressigt att vara mammaledig (låter galet, men det är faktiskt sant) i och med att jag har många projekt som tar tid. Sedan Leo började krypa och sova mindre dagtid så blev det hallabalu hela dagarna. Samtidigt har jag aldrig haft mer att göra, så något måste jag prioritera bort nu, bara det att jag tycker att allt är så himla roligt. Men det där är ju dagens i-landsproblem, det hör ni ju själva. Hehe! 
 
Translation: Conclusion of the year and my goals for 2014. 

13 reaktion på “Sammanfattning av året

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>