Snart är det dags!

Hoppas ni har haft en bra helg alla fina! Själv har jag legat raklång hela helgen på grund av att jag fick en släng av det Leo hade. Har bara ätit Acidophilus och ett par fiskbullar på två dagar, men nu börjar jag bli bättre och det är ju tur. För snart är det ju julafton och julmat. Vår vegojulskinka från favoritmärket Hilarius Larsson levereras redan idag. Mums! 
 
Det riktigt tråkiga med att inte vara kry var att jag inte kunde demonstrera mot rasism i Kärrtorp idag. Jag hörde sångerna hela vägen in i lägenheten i Hammarbyhöjden. Den allra bästa julklappen. Ett stort tack till alla er som demonstrerade, ni gjorde en fantastisk insats idag. 
 
Snaaaaaart är det dags! Sista Julutmaningen kommer upp på bloggen vid 19 ikväll. Kika in då. Puss! 
 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>