Snart är jag i Paris!

Jag har ju glömt att berätta! Snart åker jag till Paris ett par dagar och hälsar på allra finaste Robin. K kommer att ta ledigt från jobbet så Leo kommer att ha världens bästa pappa till hands. En liten del av mig undrar hurihelskotta detta ska gå, det finns ju en risk att jag beställer en tidig biljett hem ifall saknaden av Leo blir för stor. Men en annan del av mig tycker det ska bli så skönt att bara rå om mig själv för en stund. Och Robin såklart som passar på att fylla år medan jag är där! 
 
Paris i december. Julskyltningar i Galeries Lafayette. Chica fransyskor med baskern på sned. Varma croissanter och espresso på någon Brasserie. Vintagebutiker i små gränder. Tjusiga middagar med tända ljus på linneduk. Macarons i vackra kartonger med snöre runt. Impressionistiska konstnärer på Musée d’Orsay. Dansa hela natten på Le Tigre, världens bästa klubb. 
 
Ni ska såklart också få följa med dit. Åh vad jag längtar! 
 
 
Bild från december 2010. Yours truly vid Arc de Triomphe, Paris.  
 
Translation: I’m going to Paris real soon! 

10 reaktion på “Snart är jag i Paris!

  1. Fröken Kärolajna

    Åh va kul! Önskar dig en helt underbar resa!

    Vi pratade om att fira nyår i Paris men efter lite om och men bestämde vi oss för att satsa på Madeira istället. De där solstrålarna behöver jag verkligen!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>