Tårarna sprutar och föräldrahjärtat värker

Den sämre uppdateringen på sistone beror i korta drag på att bebis är sjuk. Gårdagen tillbringades på Sachsska barnsjukhus där det fastställdes att det inte var något allvarligt. Likväl så är det så att allt mitt fokus och all min energi läggs på min familj just nu. Det är en sån stenhård minimage, en sån pytteliten vällingsäck att göra ont, men ont gör det. Ont så tårarna sprutar och föräldrahjärtat värker. 
 
Egentligen skulle jag och K ha gått på bio ikväll, men det får bli en annan kväll. Nu ska jag dyka ner i soffan och koppla av med lite TV-spel. Jag är himla dålig, men kul är det. 
 
Hörs imorgon igen! 
 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

17 reaktion på “Tårarna sprutar och föräldrahjärtat värker

  1. Elin

    Åh nej så jobbigt, hoppas lillen kryar på sig snabbt! Även om det inte är något allvarligt så går ju mammahjärtat sönder :( Jag minns bara förra året när vi låg på sjukhuset med Alva för att de trodde att hon hade blindtarmsinflammation, det är ju inte en allvarlig sjukdom egentligen men det var ju helt fruktansvärt ändå, allt annat blir ju oviktigt. Kram

    Svara
  2. Eva

    Finns inget jobbigare och mer hjärtslitande än när barnen är sjuka, mår dåligt och har ont. Hoppas han piggnar till och blir frisk snart.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>