Tidig julklapp från Kitsch.se

Jag fick en tidig julklapp från Kitsch.se med anledning att vi har startat ett samarbete. Det kom en stoooor kartong och jag var verkligen som ett barn på julafton när jag öppnade den. Tjöt och hade mig för att den ena saken (enligt mig) var finare än den andra. Fast jag hade ju valt ut dem själv, så jag visste vad jag skulle få. Men lika glad för det var jag! 
 
 
Den där Wu & Wu-kudden med rådjuret som jag velat ha i evigheter. En glittrig ren, perfekt till juldekorationer. Och den största kärleken. 
 
 
Herr Flamingo! En flamingo i stål och plast, 40 centimeter lång, som snabbt blev provsmakad och godkänd av Leo. 
 
 
Med i paketet fanns också ett litet sykit från Wu & Wu. Jag är verkligen ett Wu & Wu-fan, som ni vet. 
 
 
Det innehöll bland annat trådrullar i fina färger, knallrosa sprättare, knappnålar med pärlemorskimmer och världens sötaste lilla nåldyna i form av en jordgubb. Ni får säkert se mer när jag börjar på den där sy-om-klädhögen! 
 
Tusen tack Kitsch.se! 
 
Ps. Detta är inte ett sponsrat inlägg. Kitsch.se har inte betalat mig för att skriva om dem, utan jag ville själv berätta om dessa fina produkter. Nu vet ni det. Puss! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

13 reaktion på “Tidig julklapp från Kitsch.se

 1. Anonym

  Hej! Visst har du en röd polka dot klänning från ElBastardo? Hur är den i storleken, liten-stor? Tacksam för svar. :)

  Svara
  1. Retrolover

   Det är resår i överdelen och midjan sitter rätt högt = funkade bra även när jag var preggo. Alltså skulle jag gissa att den funkar från storlek 36 till ca storlek 42. Jag har ganska stor byst (även om den minskat efter graviditeten) och det gick också bra faktiskt. Jag skulle vilja säga att one size fits ganska många!

   Svara
 2. Candy Dollheart

  Men oooooohhh vad fint :D!
  Sv: Jag aaantar att man kan gå till videofy.me och söka på Candys Julkalender så bör det hele dyka upp:) Ser konstigt ut för mig men kan vara något som är bara här också:)

  Svara
 3. Susanne

  Haha, skulle också låtit och tjutit av glädje av den lådan av fina grejjer. :)
  Fiiin fina flamingon! <3
  Maken är inte jätteförtjust i tanken på att jag vill ha en flamingo….men han ska nog övertalas ;)

  Svara
  1. Retrolover

   Haha min kille lyfte upp flamingon igår och ba ”VILKEN FUL”. Som tur är så är det jag som bestämmer när det gäller inredning, hehe :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>