Vintagebröllop passar både plånboken och miljön

Så otroligt kul! Min artikel för Retrofolk om Vintagebröllop är publicerad. Jag har intervjuat två olika personer, vintagebröllopsexperten Maria Ahlin som tillsammans med Malin Tegnhammar driver bloggen Vintage Honeymoon samt danska vintageprofilen Pia Storm som bloggar på Storms Magasin. Pias Instagram @piastorm har jag tipsat om förut – ni vet, hon med drömgarderoben som består av över 100 vintageklänningar, alla lika vackra. 
 
 
 
Foto av Kirstine Plough. Fler bilder ser du på Retrofolk! 
 
Translation: I’ve written a new article for Retrofolk on vintage weddings. This time I interviewed vintage wedding expert Maria Ahlin who runs the blog Vintage Honeymoon together with Malin Tegnhammar. I also interviewed the danish vintage profile Pia Storm. You probably know about Pia already since I’ve told you about her Instagram @piastorm and how I would love to have her wardrobe some day (100 vintage dresses, all gorgeous). Click on the link above to read the article! 

7 reaktion på “Vintagebröllop passar både plånboken och miljön

  1. Bella

    Åh, jag verkligen längtar efter mitt eget bröllop! Jag planerar lite i smyg när någon rolig idé dyker upp. Hmm… Jag får nog ta och fria till min fina karl någon vacker sommardag så att det blir av inom en inte alltför avlägsen framtid! Blir så jäkla sugen när jag ser alla drömmiga par och läser din artikel.

    Hoppas att du får det fantastiskt bra på din resa, förresten! ÄR inte ett dugg avis! Host…

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>