Bästa sakerna just nu!

Här kommer en lista på en massa saker som jag gillar just nu. 
 
Det bästa jag vet: Glass och bubbelbad. Helt galet länge sedan jag badade bubbelbad nu för att vi bara har dusch i lägenheten. Åh vad jag skulle bli glad över att få lägga mig i ett badkar med massa skumbad. Jag skulle hjula in i badrummet och bara komma ut när jag blivit gammal, skrynklig och porös som en antik tvättsvamp. 
Det snyggaste jag vet: Just nu är det nog tatueringar. Jag har hamnat i en tatueringsfas igen och känner att det är dags för nästa gaddning. 
 
 
Attraktivt som bara den: För mig finns det ingenting som är mer attraktivt än män som är feminister. Ta Magnus Betnér till exempel, tyckte egentligen inget speciellt om honom förrän jag såg det här videoklippet – nu är jag Team Betnér med en massa apostrofer! Så fort en man säger att han är feminist så vill jag typ följa med hem från krogen, bli kär och skaffa barn. Minns fortfarande när Kristofer sa de tre magiska orden till mig
Bra TV-serie: Jag väntar alltid till säsongen är slut för att kunna se mina favoritserier i sträck. Just nu väntar jag tålmodigt på Walking Dead, men snart ska jag äntligen se säsong 4. 
Finaste saken: Mitt nya röda hårband från Etsy. Oj, vad jag gillar! Det är liksom pärlsockret på kringlan. 
 
 
Instagram-bild från mitt konto @retroloverblog. 
 
Mod: Jag har blivit ännu modigare på sistone, vilket jag är jättestolt över. Troligtvis är det för att jag har övat mig genom att göra en massa saker som jag egentligen tycker är jätteläskigt. Det är inte klokt vad mina rädslor har hindrat mig genom åren, men jag är så glad över att kunna säga att jag börjar bli modigare. Och ett förtydligande, att vara modig betyder att gå emot sina rädslor. Så är man inte rädd är man alltså inte modig. 
Tuggummimaskin: Jag fick en tuggummiautomat i julklapp av mina snälla systrar. Har dock ätit upp nästan alla tuggummin redan. En hel låda tuggummi har jag tuggat mig igenom. (Dags för AT – Anonyma Tuggummiätare?) Hur som helst så är den både snygg och god, tummen upp på det! 
 
 
Glasögonorm: Jag har skaffat snygga brillor. Snart får ni se! Och om ni inte visste det så är undertecknad blind som en mullvad utan linser. 
Mål: Igår kväll gjorde jag och ett gäng tjejkompisar upp årets mål. Älskar att sitta ett gäng och bara drömma högt, göra upp listor och skriva brev till sig själv. Himla pepp på den!  
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

6 reaktion på “Bästa sakerna just nu!

 1. Johanna

  Kom just på att även jag har en tuggummi automat ståendes i skafferiet, hög tid att plocka fram den & ladda den med massa poppiga tuggummi igen tror jag bestämt.

  Svara
 2. BabyPeaches

  Asså, vilken dude! Magnus Betnér. Jag har tidigare tyckt att han var vulgär men nu växte han i min ögon. Grymt!

  Och den där tuggummiautomaten var himla fin!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>