Gamla bilder på mig och vänner

Min blogg har ju fyllt 2 år, men jag fyller ju betydligt mer än så. Därför tänkte jag att jag skulle visa upp lite bilder på hur jag såg ut innan bloggen startade. 
 
På gymnasietiden så var jag lite tuff, tyckte jag själv i alla fall. Jag hade ofta baggyjeans, nitar och skinnjacka. Det var på den tiden när skinnjacka enbart bars av bikers och punkare/hårdrockare. Den där sista kategorin räknade jag mig till. 
 
 
Tandställningen är icke att förglömma, såklart! 
Här var mitt crew. Jag tyckte så himla mycket om dem allihop och saknar den tiden ibland. 
 
 
Mösspåtagning på Skinnarviksberget…. 
 
 
…och studenten såklart. 
 
Här kommer en bild från maskeraden när jag var Marilyn som jag har berättat om tidigare. Den som gjorde att mitt intresse för 50-talet började blomma mer och mer. 
 
 
Tjusigt, eller hur? 
 
Och här är jag plus två pojkvänner. De är bortklippta eftersom det känns lite halvschysst att lägga upp bilder på gamla pojkvänner som man inte umgås med längre. 
 
 
Pojkvän 1 får en puss på kind. 
 
 
Och pojkvän 2 får lite gos.
De är faktiskt nummer ett och två i ordningen när jag tänker efter. Önskar ibland att jag var en sån som umgås med gamla ex, men det är jag tyvärr inte. Nr 1 och jag blev väldigt osams (mitt fel) och nummer 2 och jag gled isär med tiden.
 
Har ganska många bilder från festivaler, men få som jag vill visa upp här. Men en kan ni få se! Jag och tjejkompisarna på Hultsfredsfestivalen anno 2002. 
 
 
Jag i knallgul Fruit of the loom-tröja, skidjacka och solglasögon. Av någon anledning så tyckte jag att min festivaloutfit var snyggast i världshistorien. 
 
När jag tittar på de två tjejerna jag har med mig på bilden och inser att de båda finns kvar i mitt liv så blir jag himla glad. Många andra har jag (tyvärr) tappat bort på vägen, men de två kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. 
 
Efter gymnasietiden så började jag arbeta som receptionist och försökte styra upp mig lite. 
 
 
Körde på preppy diadem-looken och långa korkskruvar. Det var vinter så mitt hår var brunt (eller råttfärgat). Länge så färgade jag inte håret utan lät det solblekas på sommaren och mörkna på vintern. 
 
Några år senare så började jag hitta min stil mer och mer. Har kläder på biderna som jag fortfarande använder än idag. 
 

 
Och nu är vi nästan framme vid bloggstart! Det är så himla kul att se på gamla bilder och komma ihåg vem man var. Det gör också, för min del, att jag känner mig stark och lyckad. Jag minns den där osäkra tjejen med värme idag och märker hur mycket jag vuxit upp. 
Att fylla 30 är inte så dumt faktiskt! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

18 reaktion på “Gamla bilder på mig och vänner

 1. Louise

  Haha, oooh my gooood! Den där bilden på oss med cigarrerna hade jag helt glömt. =D

  Gymnasiet var sjukt jobbigt för mig med, även om det inte syntes så mkt utåt. Det bästa med den var nog faktiskt du. <3

  Svara
 2. MissC

  Vad kul och fint! Härligt att känna så! Själv fyller jag 25 i år, vet dock inte riktigt vad jag tycker/känner om det än XP men blir inspirerad av det här :)

  Svara
 3. BabyPeaches

  Jag tycker att det är fantastiskt att du bjuder så mycket på dig själv i bloggen. Gamla bilder är ett känsligt ämne för många mendu bara kör på. Älkart!

  Svara
 4. Victoria

  Vilket himla fint inlägg! Det är alltid lika kul att se dina gamla bilder och inse vilken utveckling som skett för alla oss under dessa år. Du är verkligen en blomma som blommat ut:) Fin både på utsidan och in!<3 Pussåkram och tack för de nostalgiska bilderna (har fler på dig som jag ska skicka någon dag är det tänkt;)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>