HURRA!!! Äntligen 30 år!

HURRA!!! Idag, den 22 januari, klockan 15:15 så fyller jag 30 år! Noll åldersnoja, noll ångest, bara härligt. ”Äntligen!” som Gert Fylking brukar säga.
 
Det känns lite som att jag redan har fyllt år eftersom jag fick en överraskningsfest i lördags, men det är något speciellt att vakna med frukost på sängen, tända ljus och presenter. Någon sovmorgon blev det dock inte eftersom ingen hade upplyst Leo om att jag fyllde år, hehe. 
 
 
Den här bilden fick jag i lördags av min fina vän Emmelita. Visst är den hur snygg som helst? Hon är verkligen otroligt duktig. Den får representera min 30-års dag! 
 
I lördags fick jag ett helt gäng presenter från fina vänner och familj. Här är några av dem. 
 
 
Oj, vad bortskämd jag blev! Hårsaker, väggkrokar, retroporslin, skrivblock, en ljusslinga som jag bara tokälskade. 
 
 
Prickiga koppar, en karaff och ett muffinstårtfat. Massor av pasteller. Det blir ganska tydligt att alla i min närhet har stenkoll på vad jag gillar, eller hur? 
 
 
Det där rosa längst till vänster är något som ni kommer att få se på bild snart, ser redan fram emot att visa upp det för er. Kristofers present kommer att äga rum i mars, då ska vi lyxputtar nämligen till Yasuragi Hasseludden och gå runt i morgonrock hela dagen. Precis hela dagen faktiskt, man har tydligen på sig morgonrocken när man äter fyrarättersmiddagen också. Oj, vad jag längtar. 
 
Tusen tack igen alla som kom i lördags, och ett extra tack för presenterna! Och tack alla bloggläsare för att ni finns, blir glad för varenda kommentar. Ni är bäst! 
 
Translation: It’s my 30th birthday today. FINALLY!

23 reaktion på “HURRA!!! Äntligen 30 år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>