Lekfullt och färgglatt i barnrummet!

 
Barnrum är något av det som inspirerar mig mest när det gäller inredning. Jag tycker ofta att s.k. ”vuxeninredning” är alldeles för svartvit, tråkig och stel. Istället hoppas jag att få varje rum i min lägenhet att andas glädje, lekfullhet och färg. Precis som ett enda stort lekpalats! 
 
Nu börjar det närma sig när det gäller Leos lilla krypin. Många av er vet redan att vi håller på att omvandla klädkammaren till ett barnrum. Idag ska vi rensa i källaren så vi kan få plats med sakerna i klädkammaren där och måla det sista av väggarna i rummet. På onsdag kommer en elektriker hit för att fixa taklampa och elkontakt i klädkammaren. Vi har också köpt en matta till golvet så att Leos små fötter inte behöver frysa där inne. Så snart är vi troligtvis färdiga.
 
Oj, vad kul det kommer att bli sen! Inreda med vimplar, kuddar och leksaker. Hänga upp tavlor och göra det hemtrevligt. Längtar! 
 
Alla bilder är från min Pinterest
 
Translation: Click on the Google translate bar. 

5 reaktion på “Lekfullt och färgglatt i barnrummet!

  1. Isabella Lindquist

    Visst är ”barninredning” så mycket roligare! Färg, mönster och knasiga prylar. Retromönster och dess färger speciellt! Den där trädtapeten har jag sneglat på länge till vår lille Henry, men vi får se! <3

    Svara
  2. Pingback: Förvaring till barnrummet - Retrolover barnrum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>