Önskelistan till födelsedagen!

Eftersom jag fyller 30 år snart så har jag satt ihop en liten önskelista med saker som jag önskar mig, allt från femtiotalsklänningar till retroporslin till smink till kitschig inredning. Det jag mest av allt önskar mig dock är att få fira 30 tillsammans med mina vänner och min familj, samt att få sova längre än till klockan 06.00 på morgonen någon dag. Småbarnslyxproblem ni vet, hehe. Hur som helst, här kommer önskelistan! 
 
 
Den perfekta rödrandiga klänningen i femtiotalsmodell. Breda klarröda ränder och litet skärp i midjan. Inte halterneck eller axelbandslös utan en modell man kan ha till vardags, även på vintern. Har tyvärr inte hittat den än så om ni vet vart den finns får ni gärna tipsa mig! Dessa två har funnits på Bettie Page Clothing.
 
Muggar med motivet Waves från Littlephant, finns på bl.a. Bluebox
 
 
En lila peruk och en mask så jag kan leka Hit Girl precis när jag vill. 
 
 
En riktigt fluffig tyllkjol, finns bland annat på Beyond Retro
 
 
Bambi i porslin, bild lånad av Martina Mattsson
 
 
Köksredskap i pastell, gärna en visp eller en kastrull. Dessa köksredskap är från Leilas general store
 
Kaninlampa, denna är från Milq
 
 
Tekoppen Dora från Åhléns i turkost och rosa. 
 
Annat som jag blir jätteglad över: vintageklänningar, strumpbyxor med söm bak, tjusiga trosor, biobiljetter, böcker, loppisfynd, hårinpackning, Berså-porslin, riktigt bra plattång man kan locka håret med, grym concealer som döljer mörka ringar under ögonen, snygg hushållsrullehållare, en necessär, att Kristofer också tycker att vardagsrumsväggen bakom soffan ska målas ljusrosa, sällskapsspel och stora hårblommor (gärna i rött). 
 
Translation: My wishlist right now! My birthday’s coming up soon. 

10 reaktion på “Önskelistan till födelsedagen!

 1. Emma

  Sån liten bambi fick jag hem härromveckan. :) Så söt! Finns massor av dom på tradera. :) Kaninlampan är super! Älskar Stellas rosa lampa. :)

  Grattis i förskott. Jag fyller 30 nästa år och känner mig såååå gammal. Haha. :p

  Svara
 2. MissC

  Skjortklänningar är så fint och praktiskt! Om du vill ha en tyllkjol med mycket fluff, rekommenderar jag Hellbunnys kjolar. De brukar vara inom rimligt pris också (har tre XD)
  Hur länge ska du vara mammaledig? :)

  Svara
  1. Retrolover

   Hellbunnys kvalitét har jag inte varit sådär jättenöjd med, håller kjolarna för tvätt och så? Jag är föräldraledig till april om inget oförutsett händer! :)

   Svara
 3. Lena

  Hej !! Kul att hitta en tjej med min smak :)
  Tyvärr inte så mycket rockabilly denna årstid men sommartiden är det mera.
  Ha det gott !!

  Svara
 4. MissC

  Sv: Kjolarna har fungerat bra, tycker de är i lite bättre kvalitet än många av klänningarna men det är klart att det säkert finns ännu bättre, beror på hur mycket man vill betala :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>