Pasteller och retro inredning

Jag älskar pasteller i inredning. Speciellt i kombination med retromöbler, loppade fynd och kitsch. Jag vill att mitt hem ska andas retro med pinnstolar, stringhyllor och retroporslin. Men samtidigt så är jag inte överdrivet förtjust i brunt. Därför blandar jag gärna upp all teak med andra träslag och massor av pasteller. Ljusrosa, mintgrönt och babyblått i kombination med starka accentfärger som rött, gult och knallrosa. 
 
Här är lite bilder som inspirerar mig lite extra just nu, samtliga från min Pinterest
 

 
Translation: Pinterest images that inspire me right now. Love the retro-vibe in combination with pastels!

10 reaktion på “Pasteller och retro inredning

  1. Cecilia | Hårdrockande feminist

    Jag dör vad fint! Ska flytta in i ny lägenhet i augusti, ska bli så kul att inreda. Ska måla en kökssoffa mintgrön och två stolar pastellrosa till det. Jag tänkte ha lite pastelligt och sött i köket och mer tufft i vardagsrummet/sovrummet (okej det är en etta och allt är i samma rum, men jaaa).

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>