Rutig skolflickekjol från 60-talet

 
Idag ska jag och Leo iväg och luncha med två vänner från min Twitter-period. Max och Feltan heter de, himla trevliga! (Tyvärr så twittrar jag inte just nu, har inte tid pga frilanscopy-jobb, bloggskoj och bebislek). Dagen till ära fick jag pusha mig lite när det gällde min outfit. Bekvämlighetszonen är borta sen länge tack vare att jag bestämt att jag inte får använda samma kläder två gånger denna månad. Såhär blev det! 
 
 
Klädexperimentet är fortfarande igång. Tyvärr ser jag inget ljus i tunneln den 31 januari eftersom jag fortfarande inte använt hälften (!!!) av mina kläder. Eftersom jag älskar loppis och second hand så finns ju tyvärr möjligheten att samla på sig allt möjligt som en aldrig hinner använda. Men nu är det slut på det, nu ska allt användas. Ifall jag inte hinner använda hela garderoben under januari så är det bara att köra februari också. Dock inte sommarkläderna pga har bara ett liv och vill helst inte frysa ihjäl i Hammarbyskogen. 
 
 
Det har dykt upp en del hål i garderoben. Byxor är en sådan sak som jag behöver investera i eftersom de jag har sitter lite på sniskan. Jag fick också investera i en ny behå för att jag tydligen gått ner en hel storlek efter graviditeten. Det där sista kan tyckas tråkigt för en del, men jag är bara jublande glad. En C-kupa innebär nämligen att jag numera kan gå in i vilken butik som helst och köpa behå. Hurra! 
 
 
Kjol arvegods från 60-talet, skjorta som varit mammas, kofta gammal från H&M, armband Becca Design och vintage scarf från Etsy
 
Ps. Som ni ser så har jag löst problemet ”januari utan röd bandana” med att köpa mig EN NY BANDANA?!?!?! Fusk så det bara skriker om ett. Men snyggt är det! Hehe. 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

6 reaktion på “Rutig skolflickekjol från 60-talet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>