Snart fyller jag 30!

Om bara ett par dagar, närmare bestämt den 22 januari, fyller jag 30 år. Jag vet att man borde krisa och sådär, men jag har aldrig haft någon riktig åldersångest. Det kan komma små pang ibland att jag är på väg att bli äldre, som att inse att man nog aldrig mer kommer att sova i ett gyttjigt tält på Hultsfredfestivalen eller så. Men så tänker jag bara att ifall jag vill sova i ett gyttjigt tält på Hultsfredfestivalen, då kommer jag att göra det, oavsett om jag är 35 eller 75. Och så får det bli. 
 
Stor (äldre) kommer jag att bli, men jag ska aldrig bliva stur, som Pippi sa. 
 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

4 reaktion på “Snart fyller jag 30!

  1. Eva

    Man är aldrig äldre än en gör sig. Jag resonerar som så att varför ska man klä sig, sluta med saker eller börja göra på ett visst sätt bara för att man är i en viss ålder. Fortsätt vara på det sättet du känner för att vara. Det tänker jag göra :)

    Svara
  2. Johanna

    Jag hade ålders kris när jag fyllde 20 *s* var jätte nojjig att livet skulle ta slut när jag tagit studenten och att jag bara skulle jobba, jobba & aldrig göra något roligt igen.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>