Sommarlängtet

Vad är det med januari egentligen som får mig att längta till sommaren? Kanske är det att ett nytt år precis har börjat. Ofta är det att snön har legat tung på marken en längre tid, men det kan jag ju inte skylla på nu. Hur som helst så längtar jag redan. Till att äta syrliga smultron, svänga runt med fina femtiotalsklänningar, sitta på filtar i parker med sol i ansiktet, busa på lekplatser med Leo, jogga i lummiga skogar, bada på västkusten i rullande vågor med sand mellan tårna. 
 
Sommarlängtet har börjat. 
 
 
Translation: It’s January and I’m already longing for summer to start. 

3 reaktion på “Sommarlängtet

 1. Eva

  Åh nu när jag läste ditt inlägg så började jag också längta till sommaren och våren först och främst. Tycker det är något speciellt med våren, när den visar sig från sin bästa sida dvs. Älskar att vara ute och se allt som spirar, knoppar som öppnar sig, björkarna få musöron och så vidare.

  Svara
 2. Johanna

  Kan inte annat än att hålla med, sommar suget kommer mer & mer. Nog för att jag älskar vintern men nu är jag så less på att det inte blir någon vinter & snart känns det som att det kan kvitta med snö & kall grader.

  Längtar efter att få ut & crusa med hela bilen full i goa vänner, grilla & ta en kall cider/öl till eller bara vara hemma & klippa gräsmattan, gå över till jordgubbs landet & plocka mellis (vi bor granne med stor jordgubbsåker som grannen har)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>