Vintageklänning som behöver sys in?

Här pågår det otroligt mycket saker samtidigt, vilket är anledningen till att det inte har blivit så mycket bloggande de sista dagarna. En liten sammanfattning: 
 
– Jag har fått en otroligt bra nyhet! Snart ska ni få veta den också. 
– Som ni vet så har klädexperimentet pågått nu under januari. Men eftersom jag inte är klar på långa vägar så kommer det att förlängas till februari. Jag är häpen över hur mycket kläder som har gömt sig i den där garderoben som aldrig använts. Nu har jag en hel sy-om-hög också. Där har jag satt en deadline, 31 januari, så jag verkligen får det gjort. Om jag sedan inte har sytt om sakerna så ska jag skänka dem vidare. 
–  Eftersom mina erfarenheter som sömmerska är begränsade så behöver jag hjälp med att sy in två vintageklänningar. Det är lite känsligt med vintage så jag behöver tips på en sömmerska i Stockholmsområdet som kan det extra bra. Ifall ni känner till någon så får ni gärna hojta! 
 
 
– Fakturera schmakturera. Jag jobbar väldigt mycket just nu med mitt eget företag, vilket är skitkul. Det enda tråkiga är att fakturera. Men nu ska det bli av. Emma har hjälpt mig att göra en fin logotype till min firma vilket kommer att göra fakturorna extra snygga! 
– Jag och Malin har vunnit ett presentkort från Søstrene Grene. Vårt julpyssel blev framröstat som en av de allra bästa bland en massa bidrag. Vi blev hejdundrans glada! Sedan insåg vi att de inte har webbutik och bara finns i Malmö. Nu blir det till att besöka Malmö under den obligatoriska skånevistelsen i sommar. Hoppas det går att få till! 
 
 
– Imorgon ska jag äta pannkaksfrukost med två vänner. Sedan ska Leo få vara med sin mormor medan jag far iväg på en bloggfika.  
– Leos rum är fortfarande inte klart eftersom alla planer för veckan omkullkastades av den där första nyheten. Det blev liksom bortprioriterat. Men snart så! 
– Förra helgen var jag på demonstrationen Mot sexuellt våld, för samtycke. Det var en fredlig presentation med massor av bra talare. Demonstrationen förespråkar en samtyckeslag som kommer att göra det svårare våldtäktsmän (inklusive kvinnor) att säga ”men jag trodde att hen ville fast hen skrek nej”. Egentligen är det helt galet att det inte finns någon samtyckeslag, hoppas att alla politiska partier inser det snart.
 
Det var alles såhär långt! Hoppas ni får en skitfin helg allihop. Puss! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

6 reaktion på “Vintageklänning som behöver sys in?

  1. MissC

    Oj så spännande ^^ positiva nyheter låter härligt.
    Det blir så ibland allt går inte att förutse.
    Ja hoppas att de kan komma fram till något som fungerar snart. När det inte ens hjälper med bevisning att offret var ordentligt skadad och uppriven för att få lagen på sin sida bara för meningen ”jag trodde” så undrar man vilket århundrade man egentligen lever i :(

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>