Det bästa som hänt bloggen

Ibland roar jag mig lite med att läsa igenom mitt bloggarkiv. Något som slår mig ofta är hur mycket bloggen har förändrat mitt liv och hur mycket jag har förändrats under tiden. Jag började blogga för att jag hade ett intresse för retro, rockabilly och vintage. Det roliga är att ju mer man bloggar om något, ju mer insatt blir man, och ju mer insatt man blir, desto mer intresserad blir man. Ett intresse har blivit en huvudpart av mitt liv.
 
Jag är ständigt på jakt efter den perfekta femtiotalskjolen med border print, håller alltid utkik efter en kökssoffa från Bröderna Wigells stolsfabrik och jag har nördat ner mig totalt i pyssel. Bloggen har lett till att jag fått modella för tidningar och klädmärken, lära känna er och andra bloggare och att jag fått ett riktigt drömjobb. Helt otroligt!
 
Det bästa som hände bloggen förra året var att jag köpte en kamera och slapp använda mobilbilder till allt. 
Det bästa som kommer hända bloggen i år återstår att se! Någon som vågar sig på en gissning?
 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

6 reaktion på “Det bästa som hänt bloggen

  1. BabyPeaches

    Vad härligt! Jag önskar verkligen att jag använde min kamera mer. Har kommit in i en fas där den inte får följa med någonstans. Den används inte ens hemma.. Sjuk dåligt.

    Jag vågar inte gissa på vad det bästa som händer bloggen i år blir men jag tvivlar inte på att det kommer att hända massor! :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>