En retroinspirerad teburk

Mina fina kollegor hade fått denna teburk när jag var föräldraledig av en kund. De märkte nog att jag nästan hoppade jämfota när jag stod framför den, så när jag var förbi där i julas så fick jag den. Ett stycke retroinspirerad teburk har nu flyttat hem till mig! 
 
 
Som ni ser så är den stor, så stor att jag faktiskt inte har någon aning om vad den ska fyllas med än så länge. Mina kollegor hade godis i den, men om jag skulle fylla denna burk med godis skulle det gå ungefär som med tuggummimaskinen – den skulle vara tom inom en vecka. 
 
 
Men nog är den fin allt! Jag ska nog hitta ett användningsområde för den vad tiden lider. 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

7 reaktion på “En retroinspirerad teburk

 1. Lena

  Hej du! Jag har tvättmedel i min, köpte den på lagerhouse för typ 3 år sedan och de var vad de tänkt att den skulle vara till och precis vad jag behövde. Hoppas du kan komma på nått trevligt att ha i :)

  Svara
 2. Veronica

  ÅHHH!! Jag har en precis likadan. <3
  Och jag har (precis som många andra också verkar ha) tvättmedel i min.
  Jag ÄLSKAR plåtburkar, bästa som finns!!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>