Ett stycke balkong i retrostil

Snart är det dags att börja planera lite för varmare väder! Jag har turen att ha en balkong i solläge. Där får jag experimentera massor med färg och textilier för att försöka få till det som jag kallar för min stil; kitschigt, både färgglatt och pastelligt, retro samt en gnutta vintage! Förra året köpte jag dessa fina retro balkongmöbler från Åhléns efter tips av en läsare. Så många härliga dagar spenderades på balkongen med fötterna på bordet och näsan mot solen, sippandes på ett glas iskall jordgubssaft.
 
I år tänker jag mig lite mer pastell på balkongen, fler loppade fynd och massor av krukor med grönt i. Min kille Kristofer vill hemskt gärna uppgradera stolarna till en mysig soffa där man kan ligga raklång och sola hela sommaren. Jag tror det har med hans stundande föräldraledighet att göra. Vi får se om det blir så, i såna fall vet jag ett par balkongstolar i retrostil som kommer att få flytta in i lägenheten! 
 
balkong retro vintage
balkongmöbler retro
retro kitschig balkong
 
Käck som jag var hade jag plockat maskrosor förra året och satt i en liten glasvas. Maskrosor är ju fina blommor, tyckte jag, och inget ogräs. Efter cirka ett par timmar så hade maskrosorna redan vissnat. Så mycket finare på marken än i vas, med andra ord! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

3 reaktion på “Ett stycke balkong i retrostil

  1. Pingback: flytten | Brunnsgatan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>