Tips på gratis inredningskurs online

Inredning är en konstform som intresserar mig. Jag vill alltid lära mig mer om saker, så därför sökte jag på ”gratis inredningskurs online”, men hittade tyvärr få saker som jag gillade. Istället började jag söka på Youtube, och där fanns förstås en outtömlig källa av intressanta videoklipp. Vissa skrattretande dåliga, andra bra. 
 
Där hittade jag en TV-serie från BBC där man diskuterar design rules. Vad det egentligen finns för enkla regler som alla inredningsexperter använder sig av. Självklart tycker jag också att alla regler är till för att brytas, för vem har bestämt att ett hem ska se ut på ett visst sätt? Men det finns också en bra tanke med att lära sig teorin för att kunna välja vilka regler man vill bryta mot
 
Jag tror absolut på geometri, bra ljussättning i ett hem och på att visa sin personlighet med inredning. Sedan är min smak och Laurence Llewelyn-Bowens smak på helt motsatta planeter. Nästan allt han gjorde när det kom till inredning rynkade jag på näsan åt. Men jag vill ändå rekommendera den här serien av videoklipp till alla andra inredningsintresserade, eftersom de innehöll mycket intressant information om inredning, ljussättning och handfasta inredningstips. Enjoy! 
 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

2 reaktion på “Tips på gratis inredningskurs online

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>