Hemmaskrot i rockabillystil

Såhär ser jag ut när jag skrotar hemma. Iklädd de bekvämaste jeansshortsen (som tyvärr har blivit lite för stora), favoritskjortan, en röd bandana och svarta strumpbyxor. En outfit som klarar det mesta utom minusgrader. 
 
 
Det perfekta exemplet på att det inte måste vara snordyrt med rockabilly: det mesta på bilden är gamla saker från H&M. Jag köper inte nya kläder speciellt ofta längre, men när jag gör det så använder jag det tills det går sönder. Och när det går sönder så försöker jag laga det. Eller så syr jag om det till något nytt. Allt på bilden är flera år gammalt och kommer att användas i flera år till (hoppas jag). 
 
 
Bandana second hand, jeansskjorts, skjorta och skor – H&M. 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

En reaktion på “Hemmaskrot i rockabillystil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>