Om kärlek och Leo

Den 4 april 2013 kom en liten Leo till världen, och sedan dess blir mitt liv aldrig mer detsamma. 
 
Leo är det bästa jag någonsin gjort och det jag är mest stolt över, och ändå kan jag inte ta cred för hur fin han blev. Det var liksom ett hopkok av två personers DNA och så voila! kom en Leo in i mitt liv och bara ägde mitt hjärta. Så fort jag är ifrån Leo en längre tid så saknar jag honom så det värker. Ibland när han sover så ser jag på bilder och filmklipp av honom och fnissar förälskat. 
 
Leo kommer alltid först, han är alltid viktigast och hans behov går alltid före mina. Det händer ofta att jag går hemifrån, glad över att jag lyckats mata, klä på och packa ned allt den där lilla varelsen kan tänkas behöva. För att sedan komma på att jag har ju inte ätit. Eller borstat håret. Eller ens kommit ihåg plånboken.
 
Och vart var det vi var på väg nu igen?
 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

3 reaktion på “Om kärlek och Leo

  1. Bella

    Det är helt sjukt att man kan älska en liten skrutt så mycket! Vår lilla Henry kommer alltid först och jag blir alldeles varm inombords när jag ser honom! :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>