Look at me, I’m Sandra Dee!

Nu avslöjar jag vad det där rosa var som jag fick i födelsedagspresent. Det var en morgonrock och en duschmössa som min fina frisör Retroella/Sarah Wing gav mig. Ni vet, samma Sarah som kommer att ge ut boken Vintagefrisyrer med Emma Sundh och Martina Anakarfyr i mars. 
 
Självklart blev jag tvugnen att leka Rizzo från Grease! 
 
 
”Look at me, I’m Sandra Dee, lousy with virginity”. *nynnar och spexar* 
 
 
Nu kräver jag att få bli bjuden på Grease-maskerad! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 
 
 

78 reaktion på “Look at me, I’m Sandra Dee!

 1. Joy Wagner

  hahaha helt underbaaaarrrr! själv har jag en badmössa som ser ut som en groda med stora ögon den brukar jag ha när jag har hårinpackning… mina grannar tror inte jag är klok springer och dammsugar med en grön groda på huvudet!

  Är man intresserad av smaskiga små skönhetstips av en frisör och fransextesionist samt makeup får man gärna kika in och följa mig via bloglovin http://www.msjoywagner.blogg.se
  Skriver om allt från min vardag till skönhetsoperationer.

  Puss & Kram Take Care

  Svara
 2. Johanna&Lowa

  Vi har just nu en tävling på vår träningsblogg där man kan vinna ett hopprep, det enda du behöver göra är att skriva varför just du ska vinna!
  Hoppas du är med!
  Kram

  Svara
 3. Amanda

  Hej, du har en jättefin blogg, min kompis och jag har en blogg ( alltjagsgerrsant.blogg.se ) Hennes förra bästa vän svek henne, hon mår inte bra just nu, skulle du kunna kola in där och kanske skriva något snällt till henne, hon blir säkert glad om en toppbloggerska som du skriver till henne!♥ Vet inte om du vill men hon skulle bli glad!

  Svara
 4. Amanda

  Tack så hemskt mycket för din fina kommentar! Jag är verkligen glad, hon har löst det med sina vänner men nu är det en av våra ”bästisar” som svikit henne, genom att bara ignorera henne, men tack för att du hjälpte till! Det hjälpte mig också!♥

  Svara
 5. Johanna&Lowa

  Vi har just nu en tävling på vår träningsblogg där man kan vinna ett hopprep, det enda du behöver göra är att skriva varför just du ska vinna!
  Hoppas du är med!
  Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>