Mot Sherwood…förlåt…Kanarieöarna!

På återseende, alla fina läsare! Nu drar jag till Kanarieöarna med min lilla familj. Håll tummarna för att flygplansresan går som smort och för finfint sommarväder.
 
Det händer saker varje dag när jag är borta på bloggen, bland annat visar jag fina outfits som jag inte lagt upp tidigare. Så lova att ni kikar in under tiden så får ni en uppdatering efter semetern. Och ni som vill ha koll på vad jag har för mig under tiden kan kika på @retroloverblog på Instagram.
 
Puss! 
 
 
Translation: Click on the Google translate bar. 

10 reaktion på “Mot Sherwood…förlåt…Kanarieöarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>